Семінар для підприємців провели фахівці Управління Держтехногенбезпеки (ФОТО)

Грудень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1465 | Коментарі: 0

30 листопада у Кіровограді пройшов семінар з підприємцями, які мають ліцензії на право надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення. Їх на території області майже 40. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області 

 Необхідність проведення заходу виникла у зв’язку із запровадженням нових Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення та Порядку контролю за додержанням ліцензіатами ліцензійних умов провадження господарської діяльності протипожежного призначення, які набули чинності з 14 листопада цього року. Провели семінар фахівці обласного Управління Держтехногенбезпеки.
Підприємців ознайомили з основними вимогами ліцензійних умов та наголосили, що усі ліцензіати повинні привести свою діяльність у відповідність до нових вимог до 14 лютого наступного року.
У ході семінару зупинилися на нововведеннях у порядку контролю за додержанням ліцензійних умов. Перш за все, на тому, як організовуються перевірки, які права та обов’язки мають перевіряючі та ліцензіати, який порядок проведення перевірок та оформлення їх результатів. Також розглянули, за яких умов може анулюватися ліцензія та порядок оскарження рішення про її анулювання.
Під час семінару підприємці поставили багато запитань, на які отримали фахові та вичерпні відповіді. Тож такі консультативні зустрічі, безумовно, мають практичне значення, адже допомагають ліцензіатам у їхній роботі.
Захід проходив у конференц-залі науково-виробничого підприємства «Радій». Приймаюча сторона, скориставшись нагодою, провела презентацію новинок своєї продукції протипожежного призначення.

Семінар для підприємців провели фахівці Управління Держтехногенбезпеки (ФОТО)

Семінар для підприємців провели фахівці Управління Держтехногенбезпеки (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool