Секретар міської ради Іван Марковський звертається з відкритим листом до голови Кіровоградської обласної адміністрації Олександра Петіка

Червень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Шановний Олександре Владиславовичу!

26 червня 2014 року на сайті Кіровоградської обласної державної адміністрації було розміщено інформацію про Ваш брифінг, у якій зокрема, було відзначено: "що прокуратура зайнялася цільовим використанням 100 тис. грн., виділених депутатами Кіровоградської міської ради на придбання бронежилетів для учасників антитерористичної операції". З'ясувалося, що бронежилети ці несертифіковані і не захищають навіть від кулі пістолета".
Дійсно, 29 травня 2014 року Кіровоградська міська рада прийняла рішення про виділення 99,9 тис. гривень для придбання бронежилетів для військовослужбовців Кіровоградського батальйону територіальної оборони. Головним розпорядником коштів було визначено управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кіровоградської міської ради.
Після виділення коштів управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кіровоградської міської ради спільно з командуванням військової частини польова пошта В 2304, зважаючи на відсутність достатньої кількості бронежилетів на українському ринку, провели значну роботу по вивченню пропозицій щодо придбання бронежилетів українського виробництва, які відповідали б діючим державним стандартам та мали відповідний сертифікат. В результаті проведеної роботи було визначено підприємство ТОВ "Весь мир бронедверей", яке спеціалізується на виробництві броньованих виробів, у тому числі бронежилетів, що мають відповідний сертифікат якості.
13 червня 2014 року головним розпорядником коштів було укладено договір №1306-14/4 купівлі-продажу з підприємством ТОВ "Весь мир бронедверей" електронна адреса: http://dveri.com.ua.
Після укладання договору матеріали 17 червня 2014 року були передані до управління Державної казначейської служби у місті Кіровограді, які лише 25 червня 2014 року перерахували кошти у сумі 99,9 тис. грн. на придбання бронежилетів, які повинні бути отримані від постачальника, згідно з договором, протягом 10 робочих днів з моменту здійснення оплати.
Таким чином, станом на 26 червня 2014 року, на момент проведення Вашого брифінгу, бронежилети Кіровоградською міською радою не отримувалися, не передавалися до будь-якого військового підрозділу, а прокуратура не проводила ніякого розслідування щодо цільового використання 99,9 тис. грн.
Тому дана інформація, яка підготовлена Вашими помічниками, озвучена Вами та розміщена на сайті Кіровоградської обласної державної адміністрації, є недостовірною, такою, що не відповідає дійсності і нічим іншим, як намаганням, на наш погляд, дискредитувати міську владу.
Нам дуже прикро, що така неправдива та недостовірна інформація лунає з боку найвищих посадових осіб області.
У зв’язку з вищевикладеним, просимо Вас провести службове розслідування по даному факту та спростувати інформацію розповсюджену у засобах масової інформації.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

З повагою

Секретар міської ради І.Марковський

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool