СБУ: На Кіровоградщині затримали наркодиллерів (ФОТО)

Грудень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1541 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині співробітники СБУ викрили злочинну схему контрабандного переправлення психотропної речовини через державний кордон України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

1 грудня ц.р. співробітники СБУ затримали «на гарячому» двох мешканців Кіровограда, які намагалися переправити через державний кордон України на територію Російської Федерації метамфетамін.

Встановлено, що у жовтні ц.р. на одній із залізничних станцій Кіровоградської області зловмисники передали провіднику вагону пасажирського потягу поліетиленовий пакет, в якому серед предметів одягу лежав тюбик з-під зубної пасти, в якому знаходилась психотропна речовина у кількості 0,163 грамів.
Слідчими УСБУ в Кіровоградській області стосовно двох громадян України порушено кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.1 ст.305 (контрабанда психотропних речовин у великих розмірах) та ч.1 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Щодо зловмисників обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Триває слідство.

СБУ: На Кіровоградщині затримали наркодиллерів (ФОТО)

СБУ: На Кіровоградщині затримали наркодиллерів (ФОТО)

СБУ: На Кіровоградщині затримали наркодиллерів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool