Рятувальники закликають мешканців Кіровоградщини дотримуватись правил безпеки

Листопад 05, 2020 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

5 листопада відпрацювали житлові сектори міста Світловодськ та селища міського типу Новоархангельск рятувальники районних підрозділів У ДСНС в області. Фахівці Служби порятунку опитували своїх земляків, чи дотримуються вони правил поведінки у побуті в осінньо-зимовий період та уточнювали незрозумілі людям моменти з безпеки життєдіяльності.

Правила, що збережуть життя та майно, - прості, проте дієві: систематично перевіряти справність систем опалювання, не перевантажувати електромережу, дотримуватись заходів безпеки при використанні побутових електро- та газових приладів, не курити в ліжку, слідкувати, щоб сірники, запальнички та легкозаймисті речі не були у зоні доступу дітей.

Крім того, рятувальники дали громадянам кілька рекомендацій щодо захисту від коронавірусної інфекції та нагадали про необхідність дотримання карантинних заходів.

Також восени продовжують з’являтьсь з-під землі небезпечні знахідки – застарілі боєприпаси часів Другої світової війни, тому варто знати правила поведінки у такому випадку. Ці та інші застереження викладені у листівках, що рятувальники завжди роздають громадянам під час профілактичних заходів.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool