Рятувальники розповіли про поведінку у випадку виникнення надзвичайної ситуації учням Кіровоградського колегіуму

Листопад 24, 2014 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Cпівробітники служби порятунку м. Кіровограда зустрілися із учнями Кіровоградського колегіуму.

Під час зустрічі особлива увага приділялася питанням особистої безпеки підлітків, правилам користування індивідуальними засобами захисту. Рятувальники не тільки розповіли про поведінку у випадку виникнення надзвичайної ситуації політичного та військового характеру, але й продемонстрували навчальний фільм «Варто знати кожному», який було створено співробітниками прес-служби У ДСНС в області спеціально для навчання усіх категорій населення. Адже не у кожного сучасного громадянина є час, щоб почитати підручник з цивільного захисту, а тим більше у молоді. І тут в нагоді стане навчальний фільм, який можна легко знайти в Інтернеті.
Детально зупинилися гості і на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та продемонстрували зразки знешкоджених боєприпасів, які були знайдені у різних куточках нашої області після Великої Вітчизняної війни. Бо саме восени, коли прибирають присадибні ділянки, поля, сади найчастіше і трапляються такі знахідки. Також під час вікторини учні витягували питання з конвертів й надавали на них відповіді. Приємно зазначити, що діти добре володіють знаннями з безпеки життєдіяльності, і це підтверджує той факт, що школярі цього закладу є одними з найактивніших учасників усіх масових заходів, що стосуються безпеки життєдіяльності.
На завершення заходу діти представили рятувальникам свої тематичні виступи та продемонстрували, що до питань безпеки ставляться не тільки дуже серйозно, але й творчо. Існує такий вислів: «Діти – наше майбутнє». А про учнів колегіуму з упевненістю можна сказати, що вони наше безпечне майбутнє.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool