Рятувальники провели заняття зі студентами кіровоградських ВУЗів (ФОТО)

Квітень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

25 та 26 квітня на базі Територіального управління МНС в області пройшли заняття зі студентами двох вищих навчальних закладів міста. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області 

Для студентів ІV курсу Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка працівники пожежно-рятувальної служби провели екскурсію та технологічну практику на обладнанні пересувної хіміко-радіологічної лабораторії, яка призначена для ведення радіаційної та хімічної розвідки, гамма зйомки території, проведення дозиметричного контролю, експресного визначення щільності повітря, води та ґрунту. Керівництво вищого навчального закладу звернулося до Територіального управління МНС, оскільки вивчення унікальних можливостей лабораторії дозволить студентам 4-го курсу хіміко-біологічного факультету покращити рівень свої практичних вмінь.
На території навчального пункту студенти теоретично вивчили можливості лабораторії, наявні вимірюючі прилади та їх характеристики. Студентам розповіли про тактико-технічні характеристики лабораторії, результати роботи. На практиці студенти ознайомилися з порядком роботи вимірювальних приладів.
Ознайомилися з хіміко-радіологічною лабораторією, аварійно-рятувальним автомобілем САРМ-Л та пожежною автоцистерною і студенти кооперативного коледжу економіки і права ім. Сая. Крім цього, медики МНС продемонстрували студентам прийоми надання першої медичної допомоги, а рятувальники – основні способи та методи евакуації постраждалих.
Під час таких польових занять студенти не лише навчаються правилам безпеки життя, а й виховують активну громадянську позицію та шанобливе ставлення до професії рятувальника.

Рятувальники провели заняття зі студентами кіровоградських ВУЗів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool