Рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед мешканців села Назарівка

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Пожежі у житловому секторі складають більшу половину серед надзвичайних подій, які виникають на території області, та нерідко мають фатальні наслідки.

Тож 24 січня з метою запобігання пожежам у житловому секторі працівники Управління ДСНС в області та Кіровоградського міськрайонного відділу Управління спільно з представниками місцевої сільської ради провели роз’яснювальну роботу серед населення села Назарівка Кіровоградського району.

Профілактична робота була проведена серед багатодітних родин та людей похилого віку, які в силу життєвих обставин є найбільш вразливою категорією населення. 

Разом з тим працівники Служби порятунку спілкувались також із назарівчанами на вулицях села. Мова йшла про одне – суворе дотримання правил пожежної безпеки, зокрема обережне поводження з побутовими електричними та газовими приладами, пічним опаленням, небезпеку паління у ліжку. Особливий акцент було зроблено на безпеці дітей: рятувальники зазначили, що найчастіше пожежі з вини або за участю дітей стаються, коли батьки залишають їх без нагляду навіть на короткий термін. Крім того, рятувальники попередили про небезпеку, яка загрожує при виході на тонку кригу. Також серед співрозмовників були поширені листівки із застереженнями та правилами безпеки у зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool