Рятувальники провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями міста Долинської

Вересень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують здійснювати рейдові перевірки у житлових районах області щодо навчання населення правилам безпеки життєдіяльності.

2 вересня рятувальники провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями міста Долинської, які проживають у густонаселеному мікрорайоні. Спілкувалися з громадянами та роздавали листівки застерігаючого змісту неподалік від місцевого ринку. Головним чином, працівники Служби «101» звертали увагу на питання дотримання правил пожежної безпеки у побуті, адже користування газовими та електричними приладами вимагає від користувачів дотримання необхідних умов їх експлуатації.

У теплу суху погоду значно збільшується ризик виникнення пожеж і на відкритих територіях, тому під час спілкування з долинчанами рятувальники наголосили про небезпеку спалювання сміття та сухої рослинності під час прибирання прибудинкових територій та дачних ділянок. Особливу увагу організатори рейду приділили дітям, спілкуючись з якими нагадали про небезпеки, які можуть на них чатувати як вдома, так і під час відпочинку на вулиці та побажали школярам бути уважними і добре вчитися у новому навчальному році.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 

Кіровоград: РоверОК. Дитячі велоперегони!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool