Рятувальники Кіровоградщини приборкали 2 пожежі в житловому секторі

Травень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі виїздили на гасіння пожеж, повідомляє FOTOINFORM.NET

Так, 25 травня о 08:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на території приватного домоволодіння на вул. Північній у смт Вільшанка.

Як з'ясувалось, сталась пожежа 70 м2 покрівлі господарчої споруди. Рятувальниками 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка о 09:05 осередок займання було локалізовано та о 09:46 – ліквідовано.

Вже о 17:20 стало відомо про пожежу 18 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі будівлі гаражу на території приватного домоволодіння по вул. Сугокліївській м. Кропивницький. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 17:39 локалізували та о 19:23 – ліквідували пожежу.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровогралській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool