Рятувальники Кіровоградщини отримали новий спецавтомобіль (ФОТО)

Грудень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 560 | Коментарі: 0

28 грудня в Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області відбулась приємна для рятувальників Кіровоградщини

особливо – для бійців Знам’янського пожежно-рятувального підрозділу та 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький подія: вручення ключів від нової спеціальної аварійно-рятувальної машини легкого типу (САРМ-Л) «Ford Ranger» та 35 комплектів сучасного бойового одягу, які отримано від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Це ще один крок до підвищення бойової готовності підрозділів. Адже «Ford Ranger» – це саме той автомобіль, який забезпечуватиме оперативний виїзд бійців ДСНС до місць виникнення надзвичайних подій та ситуацій на автошляхах державного значення. Не менш важливе значання має і забезпечення бойовим одягом від ДСНС, що в плановому порядку поновлюється, змінюється на більш сучасний ніж той, що був придбаний раніше.

Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк вручив ключі від новенького автомобіля начальнику Знам’янського міськрайонного відділу Управління підполковнику служби цивільного захисту Владиславу Ларіонову, а сертифікат на бойовий одяг - начальнику Кропивницького міськрайонного відділу Управління полковнику служби цивільного захисту Валерію Жиліну.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

28 грудня в Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області відбулась приємна для рятувальників Кіровоградщини,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool