Рятувальники Кіровоградщини кілька разів усували перешкоди, що створювали аварійні дерева

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби до Служби порятунку «101» надійшло 5 повідомлень з проханням надати допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення аварійні дерева.

Зокрема рятувальники 21-ї ДПРЧ прибрали дерево з території ліцею по вул. Центральна м. Гайворон, бійці 2-го ДПРЗ спиляли гілку дерева, що могла впасти на дитячий майданчик по вул. Садова м. Олександрія, у с. Михайлівка Добровеличківської СТГ рятувальники 15-ї ДПРЧ усунули загрозу падіння дерева на приватний будинок, особовий склад 32-ї ДПРЧ спиляв дерево, що могло впасти на покрівлю адмінбудівлі та рятувальники 1-го ДПРЗ прибрали дерево, що перешкоджало руху транспорту по вул. Гоголя обласного центру.

Прес-служба ГУ ДСНС в області

Кіровоградщини кілька разів усували перешкоди, що створювали аварійні дерева


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool