Роз’яснює Міндоходів: дії у разі втрати або псування довідки про присвоєння ідентифікаційного коду

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

У разі втрати або псування документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі, фізичній особі необхідно звернутися до податкової інспекції за місцем проживання або за місцем отримання доходів.

З собою потрібно мати паспорт, який містить прізвище, ім’я, по батькові, дату і місце народження, а також адресу проживання (країна, область, район, населений пункт).
Також, за бажанням особи, нова довідка може бути видана законному представнику чи уповноваженій особі за наявності документів, що посвідчують особу такого представника та особу довірителя, або його ксерокопії (з чітким зображенням), а також довіреності, засвідченої у нотаріальному порядку, на видачу такої довідки (після пред’явлення повертається) та її копії. Податківці мають п’ять робочих днів, аби видати громадянину нову довідку.
Фізичні особи, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання чи отримання доходів можуть звернутися за отриманням копії документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, до будь-якого контролюючого органу. Щоправда, у такому разі строк видачі такого документа може бути продовжено до десяти робочих днів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool