Розпочався суд щодо міліціонерів, винних у провалі операції по ліквідації банди Дікаєва

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Кіровоградський районний суд розпочав розгляд кримінальної справи відносно двох колишніх високопосадовців одеської міліції, обвинувачених у службовій недбалості, що призвела до загибелі людей під час операції по затриманню банди Дікаєва.

Колишнім правоохоронцям пред’явлено обвинувачення за ч.2 ст.367 КК України – службова недбалість, що потягла за собою настання тяжких наслідків, зокрема, загибель та поранення співробітників міліції Одещини при затриманні банди Дікаєва. Для обвинувачених судом обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
Для об”єктивності судового розгляду справи, а також з врахуванням того, що обвинувачені займали керівні посади в УМВС в Одеській області Вищим спеціалізованим судом України визначено підсудність за судом Кіровоградської області.
Державне обвинувачення по справі забезпечують працівники прокуратури Кіровоградської області.
Наразі відбувся попередній розгляд справи.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool