Робоча група опрацьовує пропозиції, що надійшли від громадян міста

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

396 пропозицій від громадських організацій, трудових колективів, закладів освіти, охорони здоров’я, громадян міста надійшло на адресу міської влади в процесі широкого обговорення нового реєстру маршрутів громадського транспорту у місті Кіровограді.

Про це повідомив  під час прес – конференції у міській раді перший заступник міського голови Василь Дзядух.

За його словами всього надійшли пропозиції по 12 автобусним маршрутам, найбільше з них стосувалося маршрутів №№ 5а, 6, 103, 112, 150. Василь Дзядух пообіцяв, що всі вони будуть уважно розглянуті, опрацьовані та враховані робочою групою з формування маршрутної мережі. Орієнтовно, група збереться на своє засідання 12 березня.
До цього часу, наголосив Василь Дзядух, у Кіровограді діє стара мережа автобусних маршрутів, за виключенням маршруту №150, який був розділений на два коротших: 150п і 100п.
Враховуючи чисельні звернення громадян, міський голова Олександ Саінсус дав доручення повернути в реєстр старий автобусний маршрут №150. Відповідне рішення виконавчого комітету вже опрацьовується.
Протягом місяця, переконаний Василь Дзядух, з урахуванням всіх пропозицій буде остаточно сформована і затверджена мережа громадського транспорту в обласному центрі, яка, загалом, задовольнить кіровоградців. А на кінець травня міська влада буде готова до початку проведення нового конкурсу на право обслуговування цих маршрутів.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool