Робоча група опрацьовує пропозиції, що надійшли від громадян міста

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

396 пропозицій від громадських організацій, трудових колективів, закладів освіти, охорони здоров’я, громадян міста надійшло на адресу міської влади в процесі широкого обговорення нового реєстру маршрутів громадського транспорту у місті Кіровограді.

Про це повідомив  під час прес – конференції у міській раді перший заступник міського голови Василь Дзядух.

За його словами всього надійшли пропозиції по 12 автобусним маршрутам, найбільше з них стосувалося маршрутів №№ 5а, 6, 103, 112, 150. Василь Дзядух пообіцяв, що всі вони будуть уважно розглянуті, опрацьовані та враховані робочою групою з формування маршрутної мережі. Орієнтовно, група збереться на своє засідання 12 березня.
До цього часу, наголосив Василь Дзядух, у Кіровограді діє стара мережа автобусних маршрутів, за виключенням маршруту №150, який був розділений на два коротших: 150п і 100п.
Враховуючи чисельні звернення громадян, міський голова Олександ Саінсус дав доручення повернути в реєстр старий автобусний маршрут №150. Відповідне рішення виконавчого комітету вже опрацьовується.
Протягом місяця, переконаний Василь Дзядух, з урахуванням всіх пропозицій буде остаточно сформована і затверджена мережа громадського транспорту в обласному центрі, яка, загалом, задовольнить кіровоградців. А на кінець травня міська влада буде готова до початку проведення нового конкурсу на право обслуговування цих маршрутів.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool