Різдвяне привітання

Січень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Дорогі брати та сестри, діти та дорослі!

Духовенство та ктитори соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці (нижній храм котрого освячений на честь Різдва Христового) щиро вітають Вас з Новим роком та Різдвяними святами!

Вітаємо всіх жителів нашого міста та області!
Вітаємо військових, лікарів, волонтерів, всіх, хто служить добру та милосердю, хто дбає про інших!
Молитовно бажаємо, щоб Різдвяні свята принесли злагоду та мир всьому народу України, хороші зміни та покращення у життя тих, хто страждає, перебуває в полоні, чи хворіє!

Нехай же новонароджений Богомладенець духовно відвідає Ваші серця та оселі, і наповнить їх своєю благодаттю, а молитовна зістріч Різдва Христового стане для Вас оновленням та освяченням душі!

Божого благословіння, щастя, миру та здоров'я всім жителям нашого рідного міста ,міста святої Єлисавети, матері Іоанна Хрестителя та всьому українському народу!

Христос народжується!
Славимо Його!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool