Рівненщина: на сміттєзвалищі знайшли мертву новонароджену дівчинку

Березень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Пообіді 25 березня поблизу села Здовбиця Здолбунівського району один з працівників сміттєзвалища виявив пакунок з краплями крові.

Коли чоловік розмотав його, з пакета випало тіло дитини. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі знайденої новонародженої дівчинки.

Про знахідку чоловік одразу ж повідомив завідувача комунальним відділом, а вона уже зателефонувала до міліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Рівненській області генерал-майором міліції Василем Лазутком.

Наразі триває експертиза, яка встановить причину смерті дитини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, аби встановити матір новонародженої дівчинки і обставини її смерті.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool