Рівне: пенсіонерка випала з вікна 4 поверху та зачепилася за кондиціонер (ВІДЕО)

Квітень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 1

16 квітня о 09:10 до служби порятунку «101» від перехожих громадян надійшло повідомлення про те, що у п’ятиповерховому житловому будинку (просп. Миру, 15) на кріпленнях кондиціонера між 3-м та 4-м поверхами головою донизу висить літня жінка, яка може впасти будь-якої миті.

За декілька хвилин на місце виклику прибули рятувальники. Діяти потрібно було максимально швидко та обережно, адже жінка трималася за кріплення кондиціонера лише однією ногою. Одна група рятувальників, піднявшись по пожежній автодрабині, підтримувала бабусю знизу, щоб вона не впала, а інші бійці Держслужби через вікно квартири піднімали стареньку. Жінку спочатку обв’язали рятувальною мотузкою, потім обережно звільнили ногу та затягнули до помешкання. Уся рятувальна операція зайняла не більше десяти хвилин. Медики оглянули врятовану і не виявили жодних ушкоджень. Як згодом вдалося з’ясувалося, врятованою виявилася 97-річна громадянка. На момент інциденту у квартирі вона перебувала сама. Старенька вирішила зачинити вікно, але не розрахувала власних сил, занадто сильно перехилилася та випала з вікна, зачепившись ногою за кондиціонер, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool