Рибалка ціною життя? (ФОТО)

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1987 | Коментарі: 0

18-річний рибалка загинув на річці Південний Буг у Гайвороні. 9 липня очевидці повідомили про це до Служби порятунку. На місце події негайно виїхали рятувальники та міліція. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Як з’ясувалося, хлопець рибалив разом з 16-річним братом та ще одним товаришем на річці біля мосту Гайворонської ГЕС. Місце досить небезпечне – течія швидка, а дно кам’янисте. Не зважаючи на це, хлопчина пірнув у воду – хотів дістати рибу, яку впіймав на гачок. Раптом його захопило течією і він більше не з’явився на поверхні.
Рятувальники розпочали пошукові роботи, до яких долучилися і працівники Вільшанського рятувально-водолазного відділення. Наступного дня тіло небіжчика вдалося вилучити на поверхню.

Рибалка ціною життя? (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool