Рейд в Ульяновському районі

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Осінньо-зимовий період завжди супроводжується суттєвим зростанням кількості пожеж житловому секторі. Аби до початку опалювального сезону нагадати громадянам правила пожежної безпеки та навчити, як вберегтися від зазіхань «червоного півня» рятувальниками проводяться рейди у населених пунктах області.

Під час рейду, який відбувся 9 вересня у м.Ульяновка, особлива увага зверталася на помешкання, де проживають одинокі пенсіонери. Скрізь гостей зустрічали привітно. Тож старенькі зацікавлено слухали розповіді фахівців, вивчали застережні листівки, які їм надавали. Усі житла опалюються печами. Тому мешканці добре знають, які наслідки може мати нехтування правилами пожежної безпеки і намагаються їх виконувати – перевіряють справність опалення завчасно, не перевантажують електромережу. Стосується це і прибирання на подвір’ях, тож лад наводять не спалюючи сміття та сухе листя, оскільки це нерідко може призвести до пожежі. Як сказала одна з господинь: «Життєвий досвід не дозволяє мені ризикувати, тому що добре знаю чим це може закінчитися».

Скориставшись нагодою, рятувальники нагадали господарям як поводитися у випадку виявлення застарілого боєприпасу або невідомого предмету та надали відповідні пам’ятки. Питання безпеки громадян актуальне постійно, тож перевірки триватимуть і надалі.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool