Рейд у Компаніївському районі

Вересень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

16 вересня працівники пожежно-рятувальної служби області провели рейдову перевірку дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті у житловому секторі смт Компаніївки.

Під час подвірного обходу приватних подвір’їв, у першу чергу, літніх мешканців райцентру, самотніх, інвалідів, багатодітних родин, громадян з групи ризику, рятувальники нагадували про необхідність дотримання правил безпеки під час користування побутовим газом, електроприладами, пічним опаленням, наголошували на обережності у поводженні з відкритим вогнем під час спалювання сміття на подвір’ях, бур’яну, сухого листя під час наведення порядку на присадибних ділянках або городах. Також працівники служби з надзвичайних ситуацій звернули увагу громадян на те, що досить поширеною причиною виникнення пожеж є несправна електромережа або одночасне підключення в розетку багатьох побутових приладів. Нерідко пожежу спричиняє легковажно кинутий непогашений недопалок або сірник, забуте багаття, дитячі пустощі з вогнем.

Крім того, рятувальники нагадали жителям Компаніївки, що під час виконання господарських робіт існує ймовірність виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та розповіли, як поводитись у таких випадках, щоб не зашкодити власному здоров’ю або і взагалі не втратити життя.

Актуальним на сьогодні залишається й питання поводження громадян в умовах різних надзвичайних ситуацій. Тож рятувальники під час рейду звернулись і до питань цивільного захисту населення.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool