Раніше судимий за крадіжки затриманий за підозрою у скоєнні подібних злочинів

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні понад десяти крадіжок затримали 27-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Зловмисник ніде не працював та, оскільки раніше вже відбував у місцях позбавлення волі покарання за крадіжки, не вигадав нічого кращого, як заробляти на прожиття у такий же спосіб. Діяв злодій уночі, проникаючи до господарських будівель та гаражів місцевих жителів. Не гребував нічим, починаючи від домашньої живності – кролів та гусей – і закінчуючи виробами із металу та різноманітними інструментами і господарським приладдям.

Наразі вже доведено причетність підозрюваного до 11 крадіжок, скоєних на території населеного пункту у минулому та на початку цього року, – розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко. Як встановили правоохоронці, зловмисник збував крадене майно у районному центрі через знайомих. Отримані кошти чоловік витрачав на продукти харчування та марихуану. Кілька викрадених речей оперативники вилучили.
Затримали підозрюваного в одному із нежилих будинків, де він переховувався від працівників міліції. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до шести років. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів на території району та міста Олександрії.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool