Ради наживи у Кропивницькому жорстоко вбили пенсіонерку

Березень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Правоохоронці взяли під варту двох місцевих жителів, уродженців іншої держави, віком 41 та 47 років, які заради наживи жорстоко розправилися з 74-річною пенсіонеркою.

Одного з чоловіків розшукали в обласному центрі, його спільника - на території Херсонської області. За вчинене зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Загиблу виявила її знайома й відразу ж зателефонувала у поліцію. Жінка вирішила провідати пенсіонерку, оскільки вона тривалий час не відповідала на дзвінки. Відчинивши двері помешкання, подруга старенької побачила приголомшливу картину: тіло літньої жінки з численними пораненнями знаходилося у коридорі на підлозі. Крім того, у потерпілої були відсутні золоті сережки.

«У результаті чітких та скоординованих дій оперативники Управління карного розшуку обласного главку та Кропивницького відділу поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Одного з підозрюваних поліцейські затримали у місті Херсон, а його спільника в обласному центрі. Речовий доказ кримінального правопорушення – золоті сережки – вилучено за місцем мешкання одного зі зловмисників. Слідчими відділу поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що, програвши гроші у карти, старший зі зловмисників запропонував молодшому піти до пенсіонерки, яка мешкала у будинку, де він раніше винаймав квартиру. Пізно ввечері чоловік зустрів жінку на вулиці. Впізнавши знайомого, вона впустила його до помешкання. Згодом прийшов і поплічник зловмисника. «Гості» просили позичити грошові кошти, однак, отримавши відмову, вони напали на стареньку та почали знущатись над жінкою і безжально її бити. Від численних ударів в область голови потерпіла померла. Обшукавши житло, зловмисники забрали заощадження пенсіонерки у сумі близько 9 тисяч гривень та зняли з жертви золоті сережки. Потім знайшли ключі від помешкання, замкнули квартиру і поїхали на вокзал.

Як виявилося, спільники вирішили налагодити своє життя на новому місці. Старший з чоловіків пообіцяв облаштувати житло й сповістити молодшого. Однак їх планам завадили працівники поліції.

Розслідування триває. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

 

За матеріалами Кропивницького відділу

поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool