Проведення пів марафону в Кропивницькому залежатиме від епідситуації

Березень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 471 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко наголосив, що проведення пів марафону в Кропивницькому, запланованому на квітень цього року, залежатиме від епідеміологічної ситуації в області.

Про це він сказав під час апаратної наради сьогодні, 15 березня.

«Ми анонсували проведення пів марафону в Кропивницькому на квітень. Поки організаційні питання поставили на паузу. Ми бачимо, як в інших регіонах зростає кількість хворих на коронавірус. Кіровоградщина – одна з небагатьох регіонів наразі тримається. У прийнятті остаточного рішення будемо спиратися на думку наших епідеміологів і на те, як буде проходити вакцинація», - пояснив очільник регіону. 

Нагадаємо, раніше голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко ініціював проведення в Кропивницькому пів марафону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool