Прокуротурою виявлені порушення при відчуженні державного майна ДП «Дирекція КГЗКОР»

Грудень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1775 | Коментарі: 0

В порядку здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Долинського району виявлені порушення дотримання вимог чинного законодавства при відчуженні державного майна державним підприємством «Дирекція КГЗКОР». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Йдеться про комплекс гаражних будівель на п’ять автомашин, розташований в центрі міста Долинської. Виконкомом Долинської міськради прийнято рішення про оформлення права власності за відкритим акціонерним товариством «Кіровоградобленерго». Тим часом, даний об’єкт незавершеного будівництва рахується на балансовому обліку ДП «Дирекція КГЗКОР», а його вартість складає 85,5 тис. грн.

Прокурором району на вказане рішення виконавчого комітету Долинської міської ради принесено протест.
Наразі протест прокурора перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool