You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Прокуратурою проведено перевірку ДП «Трест «Олександріярозрізбуд» та «Управління по бурінню технічних свердловин»

Серпень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1696 | Коментарі: 0

Прокуратурою області проведено перевірку додержання вимог «Про оплату праці», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», Кодексу законів про працю України в діяльності Державних підприємств «Трест «Олександріярозрізбуд» та «Управління по бурінню технічних свердловин». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

В діяльності названих ДП виявлено значні порушення в сфері гарантованих державою прав і свобод громадян.
Зокрема на вищевказаних підприємствах буровугільного комплексу Кіровоградщини (місто Олександрія) не виконуються вимоги законодавства у сфері праці. Ігноруються завдання, визначені відповідними Указами Президента України.
Станом на липень 2011 року заборгованість із виплати заробітної плати перед працівниками названих тресту та управління склала 3, 6 млн. грн.
У зв’язку з цим, прокуратурою області на адресу міністра енергетики та вугільної промисловості України скеровано подання. У документі ставиться питання про вжиття заходів щодо усунення виявлених порушень.
Наразі подання знаходиться на розгляді.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool