Прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно чергового хабарника

Листопад 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Цього разу ним виявився заступник начальника відділу державної виконавчої служби Олександрійського міськрайуправління юстиції Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Нечистий на руку державний службовець, в разі надання йому особисто 5 тисяч доларів США, пообіцяв приватній особі вирішити питання про уцінку вартості вантажівки «Вольво», виставленої для продажу через аукціон.
Після отримання хабара правопорушника було затримано на гарячому працівниками прокуратури області та УБОЗ УМВС України в області.
Наразі прокуратурою області щодо даної особи порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.
Посадовець затриманий в порядку ст.115 КПК України.
Ведеться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool