Прокуратурою Долинського району проведено перевірки дотримання законодавства щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1467 | Коментарі: 0

Перевірки щодо додержання вимог Законів України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживання ними» та «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» здійснено прокуратурою Долинського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Реагуючи на виявлені порушення чинного законодавства, прокуратурою району внесено десять приписів сільським радам, де не розроблено і не затверджено відповідні програми протидії злочинності у даній сфері та профілактики наркоманії. А після перевірки фармацевтичних закладів, розташованих на території району, внесено кілька подань, які наразі перебувають на розгляді.
Крім того, перевірка Долинської районної державної адміністрації показала, що, попри затверджену Програму реалізації в районі розпорядження Кабінету Міністрів України «Про концепцію реалізації політики в сфері боротьби із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на 2011-2015 роки», кошти на здійснення заходів, передбачених нею, не виділяються.
На усунення виявлених порушень голові Долинської РДА внесено подання, яке перебуває на розгляді.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool