Прокуратурою Долинського району проведено перевірки дотримання законодавства щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 0

Перевірки щодо додержання вимог Законів України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживання ними» та «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» здійснено прокуратурою Долинського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Реагуючи на виявлені порушення чинного законодавства, прокуратурою району внесено десять приписів сільським радам, де не розроблено і не затверджено відповідні програми протидії злочинності у даній сфері та профілактики наркоманії. А після перевірки фармацевтичних закладів, розташованих на території району, внесено кілька подань, які наразі перебувають на розгляді.
Крім того, перевірка Долинської районної державної адміністрації показала, що, попри затверджену Програму реалізації в районі розпорядження Кабінету Міністрів України «Про концепцію реалізації політики в сфері боротьби із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на 2011-2015 роки», кошти на здійснення заходів, передбачених нею, не виділяються.
На усунення виявлених порушень голові Долинської РДА внесено подання, яке перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool