Прокуратура Кіровоградщини завершила досудове розслідування щодо лікаря-гінеколога

Лютий 13, 2018 | Новини | Переглядів: 660 | Коментарі: 0

На розгляд суду скеровано обвинувальний акт щодо лікаря-гінеколога, яку було викрито на отриманні неправомірної вигоди.

Прокуратурою області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України відносно завідувача акушерсько-гінекологічного відділення однієї з районних лікарень.

Зібраними під час досудового розслідування доказами встановлено, що лікарка вимагала від породіллі неправомірну вигоду у сумі 5 тис грн за проведення кесаревого розтину. При отриманні вказаної суми в робочому кабінеті жінку на гарячому і викрили працівники правоохоронних органів.

Згідно санкції інкримінованої статті лікарю за цей вид злочину загрожує штраф від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool