Прокуратура домоглася більш суворого покарання хабарнику

Серпень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1380 | Коментарі: 0

Боротьба з корупцією та хабарництвом є одним з головних пріоритетів в діяльності прокуратурою області. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як уже повідомлялося, вироком Новоархангельського районного суду Кіровоградської області колишнього голову Уманської районної державної адміністрації Черкаської області, котрий отримав хабар у великих розмірах, було засуджено до 5 років позбавлення волі зі звільненням відбування покарання з випробовуванням на 3 роки. Тим часом, як представник державного обвинувачення вимагав покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
Відразу прокуратурою Кіровоградської області було подано апеляцію з вимогою більш суворого покарання для колишнього посадовця.
І ось, наразі вироком судової палати з кримінальних справ апеляційного суду Кіровоградської області екс-голову Уманської РДА засуджено за ч. 3 ст. 368 КК України до 8 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в органах державної влади на 3 роки з конфіскацією всього належного майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool