Программа «Тепла оселя» у Кіровограді

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1965 | Коментарі: 0

Можливості кіровоградців для скористання державною програмою підтримки “Тепла оселя” розширилися

Ще один банк УКРГАЗБАНК підписав угоду з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України на реалізацію соціальної програми та кредитування енергоефективних заходів в ОСББ та ЖБК, які передбачають часткову компенсацію витрат населення на заходи з енергоефективності.
Програми «Тепла оселя» та програма кредитування енергоефективних заходів в ОСББ та ЖБК розроблені на виконання рішення, прийнятого 8 квітня 2015 року Кабінетом Міністрів України, щодо Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини суми кредиту.
Завдяки державній підтримці фізичні особи та фізичні особи-підприємці зможуть отримати відшкодування до 30% суми кредитних коштів, залучених на придбання котлів (окрім газових), енергоефективного обладнання та матеріалів. Виконавцем державної програми та розпорядником виділених на її реалізацію коштів є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.
«Останнім часом заходи з енергозбереження та ефективного використання енергоресурсів набули особливої актуальності у зв’язку із значним подорожчанням комунальних послуг. Кожна українська родина зацікавлена в тому, щоб рахунки за комуналку не лягли важким тягарем на сімейний бюджет. Тепер, завдяки урядовій програмі, фактично кожний громадянин України зможе утеплити власну оселю, або придбати сучасне енергоефективне обладнання на вигідних умовах за кредитні кошти, до того ж отримавши часткову компенсацію суми кредиту від держави. Звичайно, державна підтримка тут має вирішальне значення. І ми, як державний банк, будемо всіляко допомагати державі і її громадянам на шляху до енергонезалежності», - підкреслила заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олена Дмітрієва. Термін кредитування за програмою «Тепла оселя» становить від 1 до 3 років. Процентна ставка за кредитом – 25% річних. Максимальна сума кредиту – до 50 тис. грн. Програмою кредитування енергоефективних заходів в ОСББ та ЖБК передбачена компенсація Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України в розмірі 40% від вартості обладнання та матеріалів, які були використані ОСББ та ЖБК на енергоефективні заходи. Кредитні кошти надаються строком до 5 років. Процентна ставка за кредитом складає від 23,5% річних.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool