ПриватБанк знизив відсоткову ставку спеціально для учасників АгроЕкспо 2018

Вересень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

ПриватБанк знизив відсоткову ставку із лізингу транспорту, спецтехніки, обладнання та сільгосптехніки, спеціально для учасників найбільшої агропромислової виставки міжнародного формату в Україні - «АгроЕкспо 2018».

«Цього року ПриватБанк приймає участь у «АгроЕкспо» спільно із нашими партнерами - ПАТ «Ельворті», ТОВ «Промагролізинг Плюс», та Групою компаній «Техноторг» - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми активно готувались до цього грандіозного заходу та підготували спеціальні умови лізингу для всіх учасників виставки - знизили ставки по програмі «Лізинг» до 16% річних. Усі, хто звернуться до наших співробітників, які працюватимуть безпосередньо під час виставки, з питання фінансування придбання будь-якої спецтехніки чи транспорту, обладнання, сільгосптехніки, отримають миттєве рішення з кредитування та знижену відсоткову ставку».

Найбільший державний банк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат на придбання сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва. Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1 відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Крім того, програма «Агролізинг» адаптована під діяльність аграріїв зі спеціальними графіками погашень, пропонує фермерським господарствам сезонні «кредитні канікули». Клієнти ПриватБанку зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

Минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії зможуть взяти участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool