ПриватБанк: Накопичувати у зручний час та не за стандарними термінами

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Як заощадити, зібрати та ще й примножити кошти? Цим питанням переймаються чи не всі пересічні українці. Хто мріє придбати нерухомість, хто автівку, а хто - неперевершений відпочинок.

Зібрати потрібну суму і не спокуситись витратити до здійснення мрії пропонує ПриватБанк. До числених депозитних програм з гнучкими пропозиціями для кожного клієнта банк додав унікальний “Зручний” депозит з можливістю розміщувати кошти до дати, визначеної клієнтом.

Як зазначають у банку, донедавна вклад можна було розміщувати лише на чітко фіксований термін - 1,3,6, або 12 місяців. Сьогодні кожен вкладник може самостійно обирати строк закінчення вкладу, в інтервалi від 60 до 360 днів.

У разі оформлення нового вкладу “Зручний”, клієнти більше не прив’язані до стандартних строків депозитів і самі обирають зручну для себе дату закінчення вкладу. Наразі вклад можна оформити на необхідний саме клієнту термін - навіть на 98 чи 356 днів.

“Мрієте ощасливити кохану неймовірним подарунком на ювілей весілля, день народження або Новий рік - обирайте будь-яку дату отримання коштів в проміжку від 60 до 360 днів від поточної дати, - розповідає Анатолій Росолов, керівник Напрямку Збереження Кіровоградської філії ПриватБанку. - Оформити вклад самостійно Вам допоможуть підказки у Приват24 чи на сайті”.

Валюта вкладу “Зручний” обирається за потребою клієнта - гривня, долар, євро. Відсоткова ставка такого вкладу залежить від періоду розміщення коштів. Просто, зручно, а головне - вклад можна постійно поповнювати, а відсотки зараховувати щомісячно на картку або додавати до суми вкладу постійно його примножуючи.

До речі, з початку нинішнього року нові вкладники, жителі Кіровоградщини, вже розмістили за різними програмами більше 45 млн грн на депозитних рахунках ПриватБанку. ПриватБанк утримує лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю. Кожен другий вкладник в Україні довірив свої заощадження саме ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool