ПриватБанк інвестував у малий та середній бізнес Кіровоградщини більше 250 млн грн

Вересень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

18 вересня топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку в прес-центрі “Центральноукраїнського бюро новин” зустрілися з журналістами регіональних ЗМІ.

Приводом для прес-конференції стала непересічна подія - ПриватБанк інвестував у малий та середній бізнес Кіровоградщини більше 250 млн грн, збільшивши свій же рекорд минулого року у 2,5 рази.

Кошти інвестувалися у агросектор, торгівлю, виробництво, будівництво, перевезення, сферу послуг, енергоефективність.

“Аби зрозуміти 250 млн грн - це багато чи мало, звернемося до статистичних даних кредитування, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так, у 2017 році малий бізнес Кіровоградщини отримав у ПриватБанку 27 млн грн. 2018 рік ми закінчили з показником у 100 млн грн, а вже сьогодні, починаючи з початку нинішнього року, ми профінансували підприємців регіону на більше 250 млн грн”.

Кредитування під 1% річних стало для клієнтів ПриватБанку реальністю. Це стало можливим за підтримки держави, яка активно компенсує вартість техніки та відсотків за кредитом. Сьогодні ПриватБанк - це 68% всіх заявок, оформлених у банках України, на компенсацію вартості вітчизняної с/г техніки та 83% заявок на компенсацію відсотків за отриманим кредитом.

ПриватБанк надає можливість малому та середньому бізнесу купувати техніку у кредит з мінімальним авансовим внеском від 10%, зі швидким, прозорим і без додаткових комісій оформленням.

“Ми інноваційний банк, тому ми постійно вдосконалюємося і трансформуємося під потреби клієнтів, - продовжує прес-конференцію Яна Дейкун, керівник Напрямку кредитування малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Враховуючи запити ринку, ми збільшили суму беззаставного кредитування по програмам “Кредитний ліміт” та “КУБ” до 2 млн грн та знизили відсоткову ставку по “КУБу” до 1,6%. З урахуванням побажань наших клієнтів, для швидкої фінансової підтримки бізнесу, ми створили новий продукт “Зворотній лізинг”, а термін кредитування по “Агросезону” збільшили до 3 років”.

ПриватБанк, розуміючи зайнятість своїх клієнтів та небажання витрачати дорогоцінний час на оформлення паперів для отримання кредиту, оновив продукт “Кредит під депозит light” - кредитування за 30 хвилин, без відвідування банку та без паперових документів, в режимі онлайн, до 2 млн грн та від 2%-річних.

“Сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам WOW-продукт - лізинг легкових авто з відсотковою ставкою від 0,01%-річних, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник Напрямку середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми заключили партнерські програми з постачальниками найвідоміших світових брендів - Renault, Nissan,Toyota,Citroen, Peugeot,Mitsubishi, Lexus, Opel, що дає можливість знизити відсоткову ставку майже до нуля”.

ПриватБанк активно працює над здешевленням кредитів для своїх клієнтів шляхом залучення до співпраці виробників та постачальників сільськогосподарської техніки, посівних матеріалів і засобів захисту рослин. Регіональні компанії Ландтех, Demetra, АллюрАгро, КІГ, Grano вже стали партнерами ПриватБанку та пропонують свою продукцію у кредит за зниженими відсотковими ставками від 1,45%-річних.

ПриватБанк відкритий для всіх - від приватних підприємців до власників великих підприємств. Для всіх, хто має бажання розвивати власний бізнес, банк має спеціально створені та адаптовані програми фінансування. Отримати фінансову підтримку найбільшого державного банку можуть підприємці найрізноманітніших сфер діяльності: від IT-технологій до сільського господарства.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool