ПриватБанк гарантує отримання подарунку людям з обмеженими можливостями

Листопад 11, 2016 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Вже декілька років поспіль у ПриватБанку на постійній основі діє соціальна акція для клієнтів з обмеженими можливостями. Надання довідки з Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), через форму на сайті або у будь-якому відділенні, гарантує отримання 50 грн в подарунок.

Люди, які при народженні або в силу обставин стали обмежені в своїх можливостями потребують уваги та піклування не з трибун, а на реальних справах. Радують око доступні пандуси, вухо - розмовляючі світлофори тощо, все, що допомагає їм відчувати себе потрібними суспільству та не відчувати свої обмежені можливості.
Починаючи з 1992 року ПриватБанк є уповноваженою фінансовою установою з соціальних виплат клієнтам з обмеженими можливостями, що накладає не абияку відповідальність.

“У ПриватБанку діє багато соціальних програм, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Напрамку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми робимо реальні справи, аби наші особливі клієнти відчували себе комфортно. А це і випуск карт, при необхідності, за місцем проживання клієнта, і можливість дистанційного обслуговування - через інтернет-банкінг Приват24 чи за безкоштовною цілодобовою телефонною підтримкою 3700, або можливість підключення функції “Регулярні платежі” (це автоматична оплата рахунків, яка дозволяє клієнтам не витрачати зусилля та час для приходу у відділення банку) тощо”.

Сьогодні 9 відділень Кіровоградської філії ПриватБанку, де вхід має декілька східців, обладнані пандусами: відділення №11 у м. Гайворон ( вул.Воровского, 20), відділення №12, у смт Компаніївка(вул.Калініна,15/3), відділення №25 у м.Кіровограді (вул.В.Перспективна,8), відділення №26 у м.Бобринець (вул.Дзержинського, 6а), відділення №28 у м.Кіровограді (вул.Степняка-Кравчинського,2), відділення №29 у смт Голованівськ (вул.Леніна,46), відділення №31 у смт Петрово (вул.Ілліча, 41А), відділення №94 у м. Кіровограді (вул. Слави, 20), відділення №112 м. Олександрія (пр. Леніна,77). Інші відділення, де відсутні технічні можливості встановлення пандусу, обладнані кнопками виклику працівника.

Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для власників соціальних карток проводиться без стягнення комісії. Крім того, власники соціальних карток ПриватБанку можуть без комісій знімати свою пенсію і в банкоматах інших українських банків, комісійні за користування послугами "чужих" банкоматів автоматично оплачуються самим банком, а не клієнтами.

Користуючись цією карткою, можна навіть отримувати невеличкий прибуток. Банк нараховує відсотки на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. У ПриватБанку цю функцію виконують декілька видів вкладів з особливими умовами накопичування, тому це ще одна хороша можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсі, банк може це робити навіть автоматично. Таким чином, перераховуючи щомісяця на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково біля 1000 гривень. Крім того можна отримувати знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Для осіб, які обмежені в пересуванні, існує послуга доставки карток додому.

“Користуватися карткою для соціальних виплат ПриватБанку надзвичайно просто, зручно і комфортно, - розповідає кіровоградка Валентина Олефіренко. - Оформлення картки миттєве, не потрібно по декілька раз іти до відділення. Крім того, величезна кількість відділень ПриватБанку дає змогу обирати найближче чи найзручніше. А інтернет-банкінг надає можливість обслуговування на дому. Сижу собі у зручному кріслі, оплачую комуналку, кабельне телебачення, інтернет чи поповнюю мобільний телефон”.

Майже 6 тис. кіровоградців з обмеженими можливостями користуються послугами ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool