Приват24 зайшов на Багами

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Глобальний сервіс поповнення мобільного зв’язку Приват24 включив можливість онлайн-поповнення телефонів на Багамських, Бермудських островах, Антильському архіпелазі, африканському Того та в інших екзотичних куточках планети.

Також сервіс додав нових операторів зв’язку в Китаї, Франції, ОАЕ, Саудівській Аравії, Сінгапурі, Киргизстані та інших країнах. Усього через Приват24 можна поповнити мобільні телефони 350 провідних операторів у 144 країнах світу.

Поповнити закордонний номер телефону в Приват24 так само просто, як і номери українських операторів мобільного зв’язку – потрібно вибрати країну, ввести номер телефону та необхідну суму поповнення. Вартість залежить від тарифів оператора мобільного зв’язку, пакети поповнення тарифікуються в місцевій валюті. Під час оплати сума поповнення списується з картки клієнта в гривні за поточним курсом банку або ж без конвертації, якщо оплата здійснюється з валютної картки.

Щодня через сервіси ПриватБанку мобільні телефони поповнюють понад 1,9 млн осіб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool