При затриманні зловмисників травмовано стрільця воєнізованої охорони Одеської залізниці

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

Щоденна напружена праця стрілецьких команд відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці пов’язана з ризиком для здоров’я.

Випадок, який стався 24 червня 2015 року на перегоні Високопілля – Блакитне (Херсонська дирекція залізничних перевезень) вкотре довів, що на залізниці працюють мужні та самовіддані працівники.
Цього дня парний наряд з двох стрільців отримав повідомлення від диспетчера Херсонської дистанції сигналізації та зв’язку про розкрадання засобів СЦБ з релейних шаф.
Прибувши на місце події, стрільці виявили трьох злодіїв, які зазіхали на майно залізниці. Проявивши мужність та кмітливість стрільці вжили усіх необхідних заходів для затримання крадіїв. Проте, на жаль, при затриманні розкрадачів засобів СЦБ з релейної шафи один зі злочинців поранив в голову металевим предметом стрільця Олексія Проніна. Але це не завадило залізничникові виконати свій професійний обов’язок. Зловмисники були затримані тільки після цього постраждалий стрілець був доставлений у відділкову лікарню станції Херсон. На даний момент стан здоров’я стрільця черговим лікарем оцінений як задовільний.
За мужність та професіоналізм працівників обов’язково буде заохочено достойною винагородою.
Нагадуємо, що будь-яке втручання у діяльність залізничного транспорту може призвести до непередбачуваних наслідків потенційно загрозливих для життя та здоров’я пасажирів!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool