Президент України зустрівся з Президентом Таджикистану

Вересень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

У Душанбе відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича та Президента Республіки Таджикистан Емомалі Рахмона. «Наші відносини були і залишаються дружніми», - підкреслив В.Янукович на початку розмови. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича.

Глава Української держави відзначив, що незважаючи на складний посткризовий період у світі, Україна та Таджикистан змогли досягти позитивних зрушень в економіці. «Наші країни здатні не просто виживати, а будувати успішну економіку і впевнено дивитися у майбутнє», - сказав Президент України.

Віктор Янукович наголосив на необхідності активізації роботи Спільної міжурядової українсько-таджицької комісії з питань економічної співпраці. «Я дав таку вказівку Прем'єр-міністрові – почати переговори сьогодні, щоб ближчим часом комісія зібралася і ми почали відпрацьовувати реальні механізми співробітництва», - сказав Глава держави.

Зі свого боку Президент Таджикистану подякував Президенту України за його рішення відвідати з візитом Душанбе. «Дуже радий можливості зустрітися з вами», - сказав Е.Рахмон. Він відзначив значні можливості для розвитку співпраці між Україною та Таджикистаном. «Наші двосторонні відносини розвиваються і поступово налагоджується товарообіг», - сказав Президент Таджикистану. Е.Рахмон висловив сподівання, що Україна прийме рішення про відкриття свого посольства в Душанбе.

Віктор Янукович запросив Емомалі Рахмона відвідати Україну. Президент Таджикистану прийняв це запрошення і висловив намір відвідати Україну до кінця 2011 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool