Представники митних брокерів Кіровоградщини підтверджують свою кваліфікацію

Грудень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця Міндоходів розпочала прийом кваліфікаційних іспитів у тих представників митних брокерів, які не підтверджували свої знання з митної справи понад 5 років.

Зазначені заходи направлені на поліпшення якості при наданні митних послуг суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності.
Іспити проводяться в режимі on-line у формі тестування з використанням електронних технологій за єдиною програмою, яка складається з тематичних напрямів. На 100 тестових завдань відводиться три години.
На даний час в зоні діяльності Кіровоградської митниці зареєстровано 26 митних брокерів, до складу яких входять 52 представника. Підтвердити свої знання повинні 26 осіб. Прийняття іспитів проходить на безоплатній основі.
„У разі отримання особою недостатньої кількості балів за результатом складеного іспиту митний брокер має право подати нову заяву з проханням прийняти у нього іспит. Кількість спроб складання іспиту не обмежується”, - зазначив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальский”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool