Правопорушення на автозаправній станції у Кіровограді припинив наряд ДСО

Квітень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

В обласному центрі близько другої години ночі на одній із автозаправних станцій, яка розташована на виїзді із міста, відбулося спрацювання сигналізації. Отримавши повідомлення про спрацювання «тривожної кнопки», наряд групи затримання батальйону міліції ДСО негайно виїхав на місце події.

На заправці до міліціонерів звернувся працівник, який вказав на двох молодиків, які ламали вказівний знак на території станції. Перед цим ці ж хлопці зайшли до приміщення магазину автозаправки та почали ображати присутніх громадян та персонал АЗС нецензурною лайкою. На зауваження інших громадян правопорушники не реагували.

Правоохоронці вжили заходів щодо затримання правопорушників, які, до слова, перебували в стані алкогольного сп’яніння. Ними виявилися 25-річні місцеві жителі, які вже неодноразово притягувались до адміністративної відповідальності.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції. Наразі за даним фактом з’ясовуються обставини для винесення щодо затриманих відповідного процесуального рішення.

УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool