Правоохоронці провели операцію «Браконьєр»

Грудень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

З 16 по 30 листопада поточного року на території Кіровоградської області працівники міліції спільно з іншими зацікавленими відомствами провели оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою „Браконьєр”. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

З метою здійснення контролю за безпечним використанням мисливської зброї, попередження надзвичайних подій, недопущення порушень правил полювання, охорони тваринного світу і боротьби з браконьєрством у кожному міськрайвідділі ОВС області було створено спільні з представниками природоохоронних органів робочі групи для проведення перевірок мисливських угідь. 

До відпрацювання у середньому залучалося майже 450 працівників міліції та представників природоохоронних органів.
У результаті проведення спільних рейдів виявлено 14 порушень правил полювання та 3 порушення правил обігу зброї, основні з яких – недотримання під час полювання мисливцями меж мисливських угідь, використання мисливських собак без відповідних документів на них та порушення перереєстрації мисливської зброї. Винних притягнуто до адміністративної відповідальності.
Під час проведення перевірок працівники міліції особливу увагу звертали на осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.
Правоохоронці нагадують громадянам, що вжиття алкоголю під час полювання може призвести до втрати мисливської зброї, а також більш трагічних наслідків, таких як поранення чи загибель мисливців та інших осіб, що, у свою чергу, тягне за собою кримінальну відповідальність.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool