Право громадян на подання декларації для отримання податкової знижки

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Відповідно до норм Податкового кодексу право на отримання податкової знижки мають громадяни, які у 2013 році оплачували вартість середньої професійної або вищої форми навчання

(за себе, чоловіка або дружину та дітей), вносили пожертвування або благодійні внески неприбутковим організаціям, понесли витрати, пов’язані з іпотечним кредитуванням та з договорами довгострокового страхування життя та недержавного пенсійного страхування, сплачували вартість штучного запліднення, усиновлювали дітей.
Також право на податкову знижку мають громадяни, які у 2013 році здійснили переобладнання власного транспортного засобу на використання палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу та інших видів біопалива.
Кінцевий термін подання декларації з метою отримання податкової знижки за 2013 рік – 31 грудня 2014 року. Право на податкову знижку на наступні роки не переноситься.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool