Працівників вузлових комплексів станцій Берегова та Одеса-Порт преміюватимуть за новим положенням

Липень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці з 1 червня поточного року затверджено та введено в дію Положення про преміювання працівників вузлових комплексів станцій Берегова та Одеса-Порт за основні результати господарської діяльності.

Завдяки впровадженню такого нововведення керівництво залізниці планує посилити матеріальну зацікавленість працівників у своєчасному, якісному виконанні планових завдань з перевезень, забезпеченні належної злагодженості у роботі при безумовному дотриманні вимог охорони праці та забезпеченні безпеки руху.

Відповідно до Положення преміюватимуть усіх працівників станцій Берегова та Одеса-Порт, машиністів та помічників машиністів маневрових локомотивів депо Одеса-Сортувальна, працівників пункту контрольно-технічного обслуговування вагонів (вагонного депо Одеса-Застава-1), які проводять технічне обслуговування та безвідчіпний ремонт вагонів по станціях Берегова та Одеса-Порт.

Для працівників вузлових комплексів станцій, які безпосередньо пов’язані з навантаженням та вивантаженням вагонів, відсоток премії залежить від кількості перероблених вагонів за місяць, зокрема для працівників станції Берегова можливе нарахування премії в розмірі від 15% за 15 тис. перероблених вагонів до 40% за обсяг роботи понад 18 тис. вагонів. Облік виконання показників та преміювання проводиться за результатами роботи станції за місяць.

Однак, у разі порушення працівниками правил та охорони праці, виробничої та технологічної дисципліни або викривлення звітності премія працівникам не нараховується.
За аналогічним принципом розроблено і діє положення про преміювання працівників вузлового комплексу станції Одеса-Порт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool