Працівники Управління Держтехногенбезпеки підбили підсумки роботи за І квартал 2012 року

Квітень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

28 квітня в Управлінні Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області проведено нараду за підсумками службової діяльності у І кварталі 2012 року, за участю начальників міських та районних відділів. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Про стан наглядово-профілактичної діяльності доповів заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов. Стан кадрового, матеріально-технічного та фінансового забезпечення проаналізував у своєму виступі заступник начальника - начальник відділу контролю за діяльністю органів виконавчої влади, кадрового та правового забезпечення Управління підполковник служби цивільного захисту Микола Короленко.
У ході наради більш детально зупинилися на роботі Кіровоградського міського відділу, Долинського та Гайворонського районних відділів УДІТБ.
Підвів підсумки наради та окреслив основні завдання на другий квартал начальник Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Ігор Вікторович наголосив, що профілактика пожеж і загибелі на них людей залишається пріоритетом у роботі Держтехногенбезпеки. Важливо і надалі проводити відпрацювання населених пунктів, широку масово - роз’яснювальну роботу, профілактичну роботу з громадянами, що відносяться до «групи ризику». Серед завдань – забезпечення пожежної безпеки проведення жнивної компанії, об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей. В зоні особливої уваги інспекторів повинні бути місця масового відпочинку громадян на водних об’єктах. Начальник Управління звернув увагу присутніх на належне дотримання антикорупційного законодавства.
Після підбиття підсумків відбулися семінарські заняття з начальниками територіальних підрозділів, на яких розглянуто загальні положення Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції», Постанова Кабінету Міністрів України №306 від 29.02.2012 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки» та порядок проведення розслідування пожеж.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool