Працівники УДСБЕЗ викрили злочинну схему

Вересень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1554 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградської області викрили злочинну схему розкрадання бюджетних коштів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

В ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що керівник фермерського господарства, вступивши в злочинну змову з групою громадян – жителів області, отримав від них пакет документів про створення ряду фермерських підприємств, які останні нібито очолюватимуть. Використовуючи ці фіктивні документи, організатор кримінальної схеми надав неправдиву інформацію в один з державних фондів, який у рамках держпрограми займається підтримкою фермерів.
У результаті між керівниками неіснуючих ферм і фондом були укладені договори, після чого зловмисники отримали фінансову допомогу на суму більше мільйона гривень на створення комплексів по акселераційному кролівництву. Гроші були ними привласнені і використані не за цільовим призначенням.
За даним фактом прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 205 («Фіктивне підприємництво»), 364 («Зловживання владою або службовим становищем»), ст. 222 («Шахрайство з фінансовими ресурсами»), ст. 190 («Шахрайство») Кримінального Кодексу України. Ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool