Працівники дистанції колії Одеса-Сортувальна «по гарячих слідах» затримали розкрадачів майна залізниці

Травень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Працівники дистанції колії Одеса-Сортувальна «по гарячих слідах» затримали розкрадачів майна залізниціПрацівники дистанції колії Одеса-Сортувальна «по гарячих слідах» затримали злочинців, що викрали два дросель-трансформатори (прилад для пропуску тягового струму вагою 100 кг).

Одеські залізничники не тільки гідно й професійно виконують свою роботу, а й мають достатньо сил та мужності для того, щоб впоратися із злодіями, що зазіхають на майно залізниці. Це в чергове підтверджує випадок, який трапився 19 травня 2014 року на колійному посту 24 км дільниці Чорноморська – Берегова Одеської залізниці.
О 04:10 черговою по станції було виявлено хибну зайнятість на зазначеній дільниці. На місце несправності одразу виїхали майстер колії Олександр Бондаренко та бригадир Олександр Бучковський. Дорогою на місце події було виявлено розкрадачів на мопедах на яких були навантажені дросель-трансформатори. Залізничники наздогнали крадіїв на автомобілі. Працівники дистанції колії затримали злодіїв до приїзду міліції.
Слід зазначити, що за інформацією служби сигналізації та зв’язку Одеської залізниці з початку року було викрадено 12 дросель-трансформаторів та ще 13 були пошкоджені сторонніми особами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool