Працівники ДАІ Кіровоградщини про безпечний дорожній рух - наймолодшим його учасникам

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Діти — це не лише одна із категорій учасників дорожнього руху, а ще й головне в житті кожної дорослої людини. Тема профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму вічна, бо є, власне кажучи, не темою, а постійним процесом виховання, формування необхідних навиків поведінки дитини в такому небезпечному місці, яким є для людського життя дорога.

Природно, що маленькі пішоходи, не маючи достатнього життєвого досвіду, не можуть так швидко орієнтуватися й оцінювати обстановку на дорозі, як дорослі. А неконтрольовані енергійність і допитливість іноді призводять до досить непередбачуваних наслідків.
Під час літніх шкільних канікул працівники Державтоінспекції продовжують проводити профілактичні заходи по запобіганню дитячому дорожньо-транспортному травматизму – відвідують навчальні та виховні заклади, де проводять з дітьми профілактичні бесіди на тему безпеки дорожнього руху.
Цього разу працівники відділення ДАІ з обслуговування м. Кіровограда відвідали дитячий дошкільний заклад № 27 «Вишенька», що розташований в обласному центрі. Правоохоронці нагадали вихователям та дітлахам про правила поведінки на дорозі, як безпечно переходити дорогу, сумні наслідки недотримання Правил дорожнього руху його учасниками. Малюки взяли активну участь у розгадуванні завдань тематичної вікторини, де в ігровій формі закріпили вивчене, та отримали від працівників ДАІ розмальовки на тему безпеки дорожнього руху, які із захопленням розмалювали.
У свою чергу Державтоінспекція Кіровоградщини нагадує: Шановні водії! Будьте уважні і обережні під час проїзду перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту і поблизу дитячих навчальних закладів. І пам’ятайте на дорозі чужих дітей не буває!!!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool