Працівника ДАІ нагороджено відзнакою МВС України

Грудень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1497 | Коментарі: 2

26 грудня 2011 року начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв вручив прапорщику міліції інспектору ДПС взводу із забезпечення супроводження роти ДПС при УМВС в області Денису Климчуку відзнаку МВС України «За відзнаку в службі» II ступеню. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Наразі працівник ДАІ проходить лікування в нейрохірургічному відділенні Кіровоградської обласної лікарні після отримання, під час виконання службових обов'язків, тілесних ушкоджень.

Подія мала місце 12 грудня цього року в одному з районів міста Кіровограда. Близько 4 години ранку нарядом ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області, що ніс службу з обслуговування маршруту, був зупинений автомобіль «Шевроле-Нива» без номерних знаків. На вимогу працівника міліції пред’явити документи, водій не відреагував, натомість, різко змінив напрямок руху, при цьому, зачепив транспортним засобом інспектора ДАІ. За мить після зіткнення прапорщик міліції опинився на капоті автомобіля правопорушника. Замість того, щоб зупинитися, водій лише додав швидкості…

На повному ходу працівник міліції впав на землю, при цьому отримав значні тілесні ушкодження. Зловмисник продовжив рух, ігноруючи вимоги дорожніх знаків та сигнали світлофорів, тим самим створюючи загрозу життю та здоров’ю інших людей.

Черговий ДАІ, отримавши повідомлення про надзвичайну подію, зорієнтував на затримання правопорушника екіпаж дорожньо-патрульної служби, який знаходився неподалік. Помітивши міліцейський автомобіль, водій «Шевроле-Нива» спробував втекти. З метою зупинки транспортного засобу та згідно ст. 15 Закону України «Про міліцію» працівником ДАІ було застосовано табельну вогнепальну зброю. Після механічного пошкодження авто, водій транспортного засобу зупинився. За висновками лікарів наркологічного диспансеру в крові правопорушника було виявлено алкоголь.

32-річного працівника міліції, який отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови та закритої травми хребта, було госпіталізовано до лікувального закладу...

Денис Климчук з вдячністю прийняв відзнаку та після лікування повернеться до виконання службових обов’язків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool