Позачергова 34 сесія Kіровоградської міської ради (ФОТО)

Лютий 24, 2014 | Новини | Переглядів: 2055 | Коментарі: 5

Сьогодні, 24 лютого, розпочала роботу позачергова 34 сесія Кіровоградської міської ради шостого скликання, повідомляє сайт міської ради

Депутати розглянули питання ситуації, що склалася у країні та місті Кіровограді, проголосували за виділення матеріальної допомоги на лікування екс – секретарю міської ради Руслану Мишериченку, звільнили із займаної посади першого заступника міського голови Володимира Каніщева за його заявою, відмінили власне рішення щодо неутворення районних в місті рад з наступної каденції.
Активне обговорення викликало у депутатського корпусу питання перейменування площі Кірова у Кіровограді на площу Героїв Майдану. Таке рішення міська рада підтримала з доповненнями депутата Сергія Табалова щодо оголошення конкурсу на кращий проект пам’ятника Героям Майдану, який має бути встановлений на центральній площзі міста, депутата Сергія Михальонка щодо переменування вулиці Дзержинського на вулицю Віктора Чміленка, Героя Майдану, який загинув від кулі снайпера та секретаря міської ради Ігоря Волкова, який вніс пропозицію перейменувати вулицю Орджонікідзе на вулицю Кавалерійську (до вулиці Медведєва) та вулицю Ельворті (вище вулиці Медведєва).
Сорока п’ятьма голосами шляхом таємного голосування міська рада звільнила із займаної посади секретаря міської ради Ігоря Волкова. Ігорь Волков подякував депутатському корпусу за співпрацю та висловив переконання, що теперішній міській раді під силу вирішити найскладніші питання життєдіяльності міста Кіровограда і запевнив, що докладе для цього максимум зусиль у ранзі депутата ради.
За пропозицією Народного Віче міський голова вніс на розгляд сесії кандидатуру депутата Сергія Михальонка на посаду секретаря міської ради. Результати таємного голосування показали, що така пропозиція поки не знайшла підтримки у депутатів міськради. За Сергія Михальонка віддали свої голоси 22 народних обранці.
У своїх виступах депутати міської ради відзначили, що їм було важко визначитися без інформації про програму діяльності нового секретаря міської ради, його бачення шляхів розвитку міста та вирішення його першочергових проблем.
Міський голова Олександр Саінсус вніс повторно кандидатуру Сергія Михальонка у таємний бюлетень для голосування за секретаря міської ради. Проте саме голосування відбудеться на наступному засіданні сесії, після консультацій депутатів з кандидатом на посаду та його презентації засад своєї діяльності. Міський голова оголосив перерву у роботі сесії. На черговому засіданні позачергової сесії має відбутися і розгляд заяви самого Олександра Саінсуса про складання своїх повноважень.
Про час та дату проведення другого засідання буде оголошено додатково.

фото Ігоря Філіпенка.

http://www.kr-rada.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool