Повідомляє прокуратура Кіровоградщини

Січень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Покарання за самовільне водовикористання

Рішенням господарського суду Донецької області за позовом Кіровоградського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави стягнуто близько 150 тис. грн. з приватного підприємства, котре займалося самовільним використанням водних ресурсів.
У порушення Водного кодексу України, підприємство здійснювало самовільний забір води та її пропуск через гідроспоруду. Даним судовим рішенням повністю задоволено позовні вимоги Кіровоградського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері щодо відшкодування заподіяної шкоди навколишньому природному середовищу.
Крім того, наразі судом розглянута апеляційна скарга згаданої приватної структури. Рішення суду першої інстанції залишено без змін. Порушник природоохоронного законодавства має сплатити державі в особі Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області близько 150 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool