Порушення законодавства з боку посадовців податкової інспекції виявлено прокуратурою

Березень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

Прокуратурою Компаніївського району в ході правозахисної діяльності виявлено порушення у сфері податкового законодавства. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Наприклад, за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України, порушено кримінальну справу відносно службових осіб Компаніївського відділення Долинської міжрайонної державної податкової інспекції. Встановлено, що під час проведення податківцями виїзної документальної перевірки одного з сільських фермерських господарств, були допущені зловживання службовим становищем та службове підроблення. Такі дії спричинили державі не тільки істотну шкоду у вигляді підриву авторитету її органів влади, але й матеріальні збитки на загальну суму близько 42 тис. грн.

Наразі прокуратурою Компаніївського району проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool